Duket se MMV dhe Majk po bëhet gati për një tjetër risi.

Ata duket se po punojnë bashk në një album të ri të përbashkët.

Dyshja e dikurshme e Babastars që tash po punojnë individualisht kanë bashkë edhe album.

Albumi sipas Getit në deklarimin e fundit në Xing me Ermalin u tha se del në fundtë këtij viti.

Albumi do të ketë edhe bashkëpunime të tjera.

Suksesi i mëparshëm i dyshes ka dëshmuar se ata janë kombinim i jashtëzakonshëm. /Telegrafi/