​Fillon asfaltimi i shtresës së parë në rrugën Prishtinë-Podujevë

Ministria e Infrastrukturës njofton se kanë rifilluan punimet me një intensitet të lartë si dhe asfaltimi i shtresës së parë të asfaltit në rrugën magjistrale Prishtinë-Podujevë, në llotin 4, në fshatin Penuh, të komunës së Podujevës.

Me fillimin e vendosjes së kësaj shtrese i pranishëm ishte edhe zëvendësministri i Mjedisit, Ambinetit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi dhe kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi.

Gjatësia e këtij asfaltimi do të jetë 960 metra. Ndërsa, deri më tani në këtë rrugë janë asfaltuar, 2840 metra në të dy korsitë.

Kriza në Ukrainë

Fillon asfaltimi i shtresës së parë në rrugën Prishtinë-Podujevë

Ministria e Infrastrukturës njofton se kanë rifilluar punimet e asfaltimit të shtresës së parë të asfaltit në rrugën magjistrale Prishtinë-Podujevë, në fshatin Penuh.

Me fillimin e vendosjes së kësaj shtrese i pranishëm ishte edhe zëvendësministri i Mjedisit, Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi dhe kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi.

Gjatësia e këtij asfaltimi do të jetë 960 metra.

Ndërsa, deri më tani në këtë rrugë janë asfaltuar 2,840 metra në të dy korsitë. /Telegrafi/​

Kriza në Ukrainë