Tenisti francez, Benjamin Simonet ka shpikur një shërbim të ri në tenis duke shërbyer nën këmbët.

Ky shërbim nga Simonet ka bërë që edhe shoqata e tenistëve profesionistë (ATP) të gjeneroj një debat në mesin e tifozëve.

Shërbimi i tenistit francez ka bërë që ATP të mendoj nëse është një goditje e ligjshme apo e paligjshme?.

“Menduam se kishim parë gjithçka… Çfarë mund ta quajmë këtë?”, shkruan në llogaritë zyrtare të ATP Tour në Twitter dhe Instagram, duke ndarë videon e shërbimit.

Pyetja e parë është nëse ai prek topin dy herë me reketë në shërbim, e dyta ka të bëjë me atë nëse është e ligjshme të futesh topin nën këmbë dhe e treta… /Telegrafi/