0Shares

Facebook ka përditësuar aplikacionin e saj të Messenger për Android dhe iOS, në të cilin ka sjell shumë funksione të reja.

Disa nga veçoritë e reja në versionin më të ri të Messenger për Android dhe iOS përfshijnë edhe mundësinë e dërgimit të mesazheve me zë, si dhe thirrjen e miqve direkt nga aplikacioni.

Përveç risive që sjell, Facebook Messenger ka përmirësuar shumicën e karakteristikave të aplikacionit dhe i njëjti tashmë mund të gjendet në iTunes për iOS, apo në Google Play për Android. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)