Me këngë dhe poezi në ditën e fundit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në sheshin “Adem Jashari” në Skenderaj po kujtohen 56 anëtarët e familjes së komandantit legjendar Adem Jashari që ranë për të mos vdekur kurrë.

Reklama

Në mesin e qytetarët të shumtë janë edhe ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, anëtari i familjes Jashari, Rifat Jashari dhe kryetari i Skenderajt, Fadil Nura.

Ndryshe, në ditën e fundit të Epopesë në Prekazin legjendar janë ndezur edhe flakadanët që simbolizojnë përhapjen e lirisë në të gjithë vendin.