Argjentina ka mposhtur Poloninë me rezultat 2-0 në ndeshjen e tyre të tretë në fazën e grupeve në Kampionatin Botëror “Katar 2022”.

Reklama

Këtë ndeshje interesante që u mbyll me fitoren e argjentinasve, e parashikuan shumë ‘Ekspertë’ të lojës “Eksperti” në Telegrafi.com.

Rezultatin 2-0 e parashikuan saktë 479 persona, nga 2839 sa e parashikuan.

Foto: Parashikimet e ndeshjes Poloni– Argjentinë në lojën “Eksperti” në Telegrafi.com/Prsc

Sa i përket tri ndeshjeve të tjera, dy të zhvilluara nga ora 16:00, ishin vështirë të parashikuara. Australi 1-0 Danimarkë,  u parashikua vetëm nga 57 lojtarë.

Ndërsa ndeshja Tunizi 1-0 Francë, pothuajse të gjithë kanë parashikuar fitore të francezëve, por ishin prapë 7 persona që e qëlluan me rezultat të saktë këtë ndeshje.

Reklama

Ndërsa ndeshjen Arabi Saudite 1-2 Meksikë, e qëlluan 489 të saktë me rezultat të saktë, që ishte më shumë e parashikuara saktë.

Reklama

Foto: Renditja momentale e pjesëmarrësve në lojën e Telegrafi.com, “Eksperti”/Prsc


Shpërblimet:

Çdo ditë kemi tre shpërblime ditore nga Birra Peja dhe Go+, fituesit shpallën në Facebook të Telegrafi Sport dhe në renditjen ditore te Eksperti.

Ndërsa, në fund të Katar 2022, do të mblidhen pikët e të gjitha parashikimeve dhe tre Ekspertët me më së shumti pikë do të përfitojnë njërën prej 3 shpërblimeve kryesore që dhurohen nga Birra Peja dhe GO+, siç janë:

iPhone 14 Pro

TV

Trotinet Elektrik

Nga vendi i katër deri në vendin e 20-të, do të marrin pako Birra Peja ose GO+.


Reklama

Numërimi i pikëve:

Telegrafi vlerëson çdo parashikim të saktë tuajin me maksimum 6 (gjashtë) pikë. Parashikimi i saktë i rezultatit vlerësohet me 4 pikë, parashikimi i fituesit të ndeshjes vlerësohet me 2 pikë.

Reklama

Ekspertët që kanë pikë të barabarta, fituesi do të zgjidhet nëpërmjet shortit.

Rregullat e lojës shpërblyese:

Një llogari reale për person

Për të tërhequr shpërblimin, ju duhet një dokument identifikues (ID).

Stafi i Telegrafi.com nuk do të marrë pjesë në lojën shpërblyese dhe transparenca do të jetë maksimale. Luaj dhe fito, kliko këtu. /Telegrafi/