Loja e preferuar shpërblyese po rikthehet – tani shikimi i ndeshjeve të futbollit në ‘Katar 2022’ përveç se ju sjell emocione të panumërta të gëzimit, lumturisë, mërzisë e pikëllimit, gjithashtu ju sjell edhe entuziazmin e mundësinë për të fituar çdo ditë shpërblime përmes platformës “Eksperti”, por edhe tri shpërblime të mëdha në fund.

Për një muaj me radhë, Telegrafi do të ndajë çdo ditë shpërblime për të apasionuarit e futbollit të cilët janë të saktë edhe në parashikimin e rezultateve.

Shpërblimet do të ndahen së bashku me partnerët tanë, Birra Peja dhe Go+.


Në fund të Katar 2022, do të mblidhen pikët e të gjitha parashikimeve dhe tre Ekspertët me më së shumti pikë do të përfitojnë njërën prej 3 shpërblimeve kryesore që dhurohen nga Birra Peja dhe GO+, siç janë:

Reklama
Reklama

iPhone 14 

TV

Trotinet Elektrik


Numërimi i pikëve:

Telegrafi vlerëson çdo parashikim të saktë tuajin me maksimum 6 (gjashtë) pikë. Parashikimi i saktë i rezultatit vlerësohet me 4 pikë, parashikimi i fituesit të ndeshjes vlerësohet me 2 pikë.

Ekspertët që kanë pikë të barabarta, fituesi do të zgjidhet nëpërmjet shortit.


Rregullat e lojës shpërblyese:

Një llogari reale për person

Për të tërhequr shpërblimin, ju duhet një dokument identifikues (ID).

Stafi i Telegrafi.com nuk do të marrë pjesë në lojën shpërblyese dhe transparenca do të jetë maksimale. 

Suksese EKSPERTA!