LAJMI I FUNDIT:

Eksperti

34 Artikuj

Marrin shpërblimet fituesit e lojës ‘Eksperti’ për Katar 2022 e organizuar në bashkëpunim me Birra Peja dhe Go+

Marrin shpërblimet fituesit e lojës ‘Eksperti’ për Katar 2022 e organizuar në bashkëpunim me Birra Peja dhe Go+

Përfaqësueset
Përfundoi “Eksperti” i Botërorit: Telegrafi në partneritet me Birra Peja dhe GO+ dhuroi iPhone 14 Pro, Trotinet Elektrik, TV dhe shumë shpërblime tjera për parashikuesit më të mirë

Përfundoi “Eksperti” i Botërorit: Telegrafi në partneritet me Birra Peja dhe GO+ dhuroi iPhone 14 Pro, Trotinet Elektrik, TV dhe shumë shpërblime tjera për parashikuesit më të mirë

Ndërkombëtare
Ekspertët e Telegrafit të saktë në parashikime: 46 qëlluan fitoren e Marokut me rezultat të saktë, ndërsa mbi 250 atë të Francës

Ekspertët e Telegrafit të saktë në parashikime: 46 qëlluan fitoren e Marokut me rezultat të saktë, ndërsa mbi 250 atë të Francës

Përfaqësueset
Ekspertët e Telegrafit të saktë në ndeshjen Poloni – Argjentinë, por dështuan në parashikimin Tunizi-Francë

Ekspertët e Telegrafit të saktë në ndeshjen Poloni – Argjentinë, por dështuan në parashikimin Tunizi-Francë

Përfaqësueset
Ekspertët në formë në Katar 2022, qindra prej tyre qëlluan rezultatin e saktë të ndeshjes Iran 0-1 SHBA

Ekspertët në formë në Katar 2022, qindra prej tyre qëlluan rezultatin e saktë të ndeshjes Iran 0-1 SHBA

Përfaqësueset
Vazhdojnë parashikimet e ‘çmendura’ të “Ekspertëve”: Katër lexues e qëllojnë saktë rezultatin e ndeshjes Belgjikë-Marok

Vazhdojnë parashikimet e ‘çmendura’ të “Ekspertëve”: Katër lexues e qëllojnë saktë rezultatin e ndeshjes Belgjikë-Marok

Përfaqësueset
‘Ekspertët’ e Telegrafit me besim të fortë te Argjentina dhe Messi, rreth 500 prej tyre parashikuan rezultatin e saktë

‘Ekspertët’ e Telegrafit me besim të fortë te Argjentina dhe Messi, rreth 500 prej tyre parashikuan rezultatin e saktë

Përfaqësueset
Lexuesit e Telegrafit ekspertë në Katar 2022: Qindra prej tyre e qëllojnë rezultatin e saktë Francë 2-1 Danimarkë

Lexuesit e Telegrafit ekspertë në Katar 2022: Qindra prej tyre e qëllojnë rezultatin e saktë Francë 2-1 Danimarkë

Përfaqësueset
Mbi 100 Ekspertë ishin të saktë në parashikimin e ndeshjes Holandë 1-1 Ekuador

Mbi 100 Ekspertë ishin të saktë në parashikimin e ndeshjes Holandë 1-1 Ekuador

Përfaqësueset
Asgjë nuk është befasuese për disa “Ekspertë”, jo pak e parashikuan edhe dramën Portugali 3-2 Ganë

Asgjë nuk është befasuese për disa “Ekspertë”, jo pak e parashikuan edhe dramën Portugali 3-2 Ganë

Përfaqësueset
Ekspertët nuk ndalen: 25 veta qëllojnë rezultatin e saktë të ndeshjes Gjermani-Japoni – renditja aktuale

Ekspertët nuk ndalen: 25 veta qëllojnë rezultatin e saktë të ndeshjes Gjermani-Japoni – renditja aktuale

Përfaqësueset
Mund ta besoni apo jo: Pesë lexues e kanë qëlluar rezultatin e ndeshjes Argjentinë-Arabia Saudite në lojën “Eskperti”

Mund ta besoni apo jo: Pesë lexues e kanë qëlluar rezultatin e ndeshjes Argjentinë-Arabia Saudite në lojën “Eskperti”

Përfaqësueset
Nga mijëra pjesëmarrës në lojën “Eksperti” – vetëm një lexues e ka qëlluar saktë rezultatin e ndeshjes Angli-Iran

Nga mijëra pjesëmarrës në lojën “Eksperti” – vetëm një lexues e ka qëlluar saktë rezultatin e ndeshjes Angli-Iran

Përfaqësueset
Rikthehet loja e preferuar për Katar 2022, çdo ditë shpërblime për Ekspertin!

Rikthehet loja e preferuar për Katar 2022, çdo ditë shpërblime për Ekspertin!

Sport
Loja e madhe shpërblyese “Eksperti” përfundoi, njihuni me tre fituesit e çmimeve të mëdha

Loja e madhe shpërblyese “Eksperti” përfundoi, njihuni me tre fituesit e çmimeve të mëdha

E-motors
Ardit Bytyqi “Eksperti” i javës së 18-të

Ardit Bytyqi “Eksperti” i javës së 18-të

Ndërkombëtare
Arbër Rexhaj “Eksperti” i javës së 17-të, futet në fazën finale loja e madhe shpërblyese

Arbër Rexhaj “Eksperti” i javës së 17-të, futet në fazën finale loja e madhe shpërblyese

Ndërkombëtare
Vazhdon ‘Eksperti’, Lenart Berisha fitues i javës së 16-të

Vazhdon ‘Eksperti’, Lenart Berisha fitues i javës së 16-të

Ndërkombëtare
Rifat Bajrami, fitues i javës së 15-të në ‘Eksperti’ – gara për shpërblimet e mëdha po bëhet interesante

Rifat Bajrami, fitues i javës së 15-të në ‘Eksperti’ – gara për shpërblimet e mëdha po bëhet interesante

Ndërkombëtare
Patrik Gojani, fitues i javës së 14-të në ‘Eksperti’

Patrik Gojani, fitues i javës së 14-të në ‘Eksperti’

Ndërkombëtare
Genc Jakupi, fitues i javës së 13-të në ‘Eksperti’

Genc Jakupi, fitues i javës së 13-të në ‘Eksperti’

Ndërkombëtare
Flamur Karimani fitues i “Ekspertit” në dy javët e fundit

Flamur Karimani fitues i “Ekspertit” në dy javët e fundit

Ndërkombëtare
Ilir Shaqiri, fitues i javës së dhjetë në ‘Eksperti’ – luani për tri shpërblimet kryesore

Ilir Shaqiri, fitues i javës së dhjetë në ‘Eksperti’ – luani për tri shpërblimet kryesore

Liga e Kampionëve
Lavdim Krasniqi, fitues i javës së nëntë në ‘Eksperti’ – bëhu pjesë e lojës atraktive

Lavdim Krasniqi, fitues i javës së nëntë në ‘Eksperti’ – bëhu pjesë e lojës atraktive

Ndërkombëtare