E mbani mend përrallën “E Bukura dhe Bisha”?

Reklama

Tashmë filmi vizatimor që jemi mësuar ta shohim në stacionet televizive për fëmijë kemi mundësinë ta shohim në kinema. Studiot e Hollywood-it kanë arritur ta kthejnë përrallën nga film vizatimor në një film të vërtetë, ku aktore kryesore është Emma Watson.

Qytetarët amerikan të Alabamës nuk do të kenë mundësi ta shohin filmin në kinema sepse drejtuesit artistikë kanë vendosur të ndalojnë çdo shfaqje të filmit, dhe kjo për shkak të personazhit homoseksual që ndodhet në film.

Personazhi homoseksual në filmin “E bukura dhe Bisha”.

Çifti Laney që ka nën zotërim kinemanë, është shprehur se besimi i tyre fetar dhe parimet morale e bëjnë të pamundur transmetimin e filmit.

Reklama

Producentët e “The Beauty and The Beast” nuk kanë dhënë akoma një shpjegim për këtë ngjarje.

Reklama