Ndërkohë që shikojmë filmat tanë të preferuar, ne shpesh zhytemi në komplot dhe harrojmë se personazhet që shohim janë imagjinarë dhe se ato luhen nga njerëz të vërtetë.

Ndonjëherë nuk vërehemi se aktorët janë shumë më të vjetër se imazhet e tyre të ekranit sepse veprimi i tyre është kaq i mirë!

Dymbëdhjetë filmat e animuar të Pixar-it që kanë një kuptim të thellë psikologjik dhe përçojnë mesazhe të veçanta (Foto) Dymbëdhjetë filmat e animuar të Pixar-it që kanë një kuptim të thellë psikologjik dhe përçojnë mesazhe të veçanta (Foto)

Bright Side mblodhi 12 të famshëm që arritën të fshehin moshën e tyre para kamerave dhe ne gjithashtu përgatitëm një surprizë të vogël për të gjithë dashamirët e filmit në fund të artikullit, transmeton Telegrafi.

Peter Parker / Andrew Garfield

Daenerys Targaryen / Emilia Clarke

Holly Golightly / Audrey Hepburn

Frank Abagnale / Leonardo DiCaprio

Katniss Everdeen / Jennifer Lawrence

Danny Zuko / John Travolta

Scarlett O’Hara / Vivien Leigh

Mikhail Rakitin / Ralph Fiennes

Eddard Stark / Sean Bean

Clu / Jeff Bridges

Yentl / Barbra Streisand

Severus Snape / Alan Rickman

Bonus: Josh / Tom Hanks

/Telegrafi/