Pas gjyqit për shpifje, Johnny Depp regjistroi një album të ri me Jeff Beck që përfshin këngë të reja për ish-gruan e tij, Amber Heard.

Miqtë e mirë Beck dhe Depp bashkëpunuan në albumin e ri pasi Beck e ftoi papritur Depp që t’i bashkohej atij në turneun e tij të fundit në Mbretërinë e Bashkuar.

Pas gjyqit të tij për shpifje kundër ish-gruas së tij Heard, aktori bëri turne me muzikantin britanik, me të cilin bashkë-shkruan dy këngë për albumin e ardhshëm të titulluar “18”.

Foto: Getty Images

Më 15 korrik, albumi u vu në dispozicion dhe thuhet se kënga kryesore e albumit është shkruar nga Depp.

Vetëm dy nga këngët e albumit janë origjinale nga Depp, pjesa tjetër janë kopertina të këngëve nga Lou Reed, “The Velvet Underground” dhe “The Beach Boys”.

Të dy kanë bashkëpunuar edhe më parë për muzikë, në vitin 2020, ata publikuan një ripërpunim “Isolation” të John Lennon.

Akuzat e padëgjuara të Johnny Depp dhe Amber Heard ekspozohen në dokumente të reja - aktori pretendon se ajo ishte shoqëruese para se të takohej me të Akuzat e padëgjuara të Johnny Depp dhe Amber Heard ekspozohen në dokumente të reja - aktori pretendon se ajo ishte shoqëruese para se të takohej me të

Tekstet e këngëve kanë shkaktuar probleme me fansat e Amber Heard dhe kanë qenë shumë të zëshme për këtë në rrjetet sociale, duke e kritikuar aktorin për përpjekjen për të përfituar nga një çështje kaq delikate.

Foto: AP

Por ajo që ka bërë Depp është se nuk e përmend Heardin drejtpërdrejt, kështu që të gjitha mbesin spekulime. /Telegrafi/