Në botë jetojnë rreth shtatë miliardë njerëz dhe nuk ka dyshim se të gjithë e kemi së paku një person të dytë që ngjan me ne.

Derisa njerëzit e zakonshëm rrallë ndodh që ta takojnë ‘kopjen’ e tyre, të famshmit e kanë të lehtë, pasi ata paraqiten vet.

Lista e të famshmëve që jua sjell Telegrafi, është interesante për faktin se të gjithë ata jetojnë në vende të ndryshme.

Morgan Freemani meksikan ju shërben ‘tacos’

Barack Obama indonezian

Leonardo DiCaprio suedez

Danny DeVito brazilian

Hidrauliku rus Hugh Laurie

George Clooney turk

Jim Carrey rus

Vladimir Putini kinez

Duket se Michael Scott ka nisur një biznes në Turqi

Matt Damoni me ngjyrë

/Telegrafi/