Ndonjëherë, ju shikoni një film dhe papritmas vini re se një aktor i famshëm, muzikant, apo edhe vetë regjisori është shfaqur në sfond.

Reklama

Herë të tjera, ju mësoni se dikush është fshehur pas një shtrese grimi apo efektesh speciale ishte gjithashtu një aktor i mirënjohur.

Katërmbëdhjetë fotografi të të famshmëve para se ata të bëheshin të njohur (Foto) Katërmbëdhjetë fotografi të të famshmëve para se ata të bëheshin të njohur (Foto)

Pothuajse të gjithë dashamirët e filmit kënaqen duke zbuluar këto befasi të vogla.

Kjo është arsyeja pse Bright Side mblodhën një përzgjedhje njerëzish të famshëm që u shfaqën në filma të kultit – dhe ka shans që ju nuk e keni vërejtur.

Peter Jackson në filmin “The Lord of the Rings” (2001)

Selena Gomez në filmin “Spy Kids 3-D” (2003)

Reklama

Daniel Craig në filmin “Star Wars” (2015)

Edward Norton në filmin “Kingdom of Heaven” (2005)

Reklama

Keira Knightley në filmin “Star Wars” (1999)

Richard Armitage në filmin “Star Wars” (1999)

Tim Burton në filmin “Hoffa” (1992)

Richard Branson në filmin “Casino Royale” (2006)

Tobey Maguire në filmin “Fear and Loathing in Las Vegas” (1998)

Jonny Greenwood, Philip Selway (Radiohead), dhe Jarvis Cocker (Pulp) në filmin “Harry Potter and the Goblet of Fire” (2004)