Dana White ka treguar luftën që do të dëshironte të shihte më shumë në vitin 2021, por ai ka frikë se nuk do të jetë në gjendje të bëhet për shkak të mospërputhjes së peshës midis dy luftëtarëve.

Drejtuesi i UFC-së ka thënë se ai do të dëshironte të shihte Israel Adesanyan të përballej me amerikanin Jon Jones pas grindjes së tyre në internet.

Sidoqoftë, fakti që Jones lufton në pesha të rënda dhe Adesanya në pesha të lehta do të thotë se ka dyshime nëse ndeshja do të jetë e mundur.

Të gjitha lajmet rreth UFC Të gjitha lajmet rreth UFC

“Si një tifoz, është e pamundur për mua të mos e dua Jon Jones kundër Israel Adesanya”, ka thënë fillimisht White për TSN.

“Unë nuk e di nëse kjo do të ndodhë. Unë e di që Jon po kalon në pesha të rënda dhe Adesanya në pesha të lehta”.

“Por, ne do të shohim se çfarë do të ndodhë”, përfundoi drejtuesi i UFC-së.

White nuk është i vetmi që do të dëshironte të shihte dyshen duke u përballur, pasi shumë tifozë janë të etur për meçin mes Jones dhe Adesanya në tetëkëndësh. /Telegrafi/