Cineplexx sërish organizon eventin Premiere, këtë herë me filmin e shumë pritur nga J.K. Rowling, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Si çdo herë, shpërblimet dhe aktivitetet do të jenë pjesë e kësaj ngjarje filmike në Cineplelxx.

Reklama

Në këtë event me 15 nëntor, do të shfaqet filmi aventurë/fantazime aktorë të njohur si Eddie Redmayne, Johnny Depp, Zow Kravitz, Ezra Miller, Jude Law e shumë të tjerë.

Lajmet për Cineplexx Lajmet për Cineplexx

Ky film është pjesa e dytë e franshizës së Fantastic Beasts, por njëkohësisht tregon ngjarjet e më hershme të “Wizarding World” të Harry Potter, e posaçërisht historinë e mëhershme të karaktereve Dumbledore dhe Voldemort.

Reklama

Përveç premierës botërore të këtij filmi, që do të mund ta shohim në Cineplexx, do të ketë shumë shpërblime si:

Reklama

2 kostume në vlere 220€ nga Casa Moda Prishtinë
40 gift cards në vlerë prej 15€ nga Casa Moda Prishtinë
3 libra Fantastic Beasts nga Libraria Buzuku dhe 3 postera origjinal të Fantastic Beasts.

Biletat mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:15 në Cineplexx. Për më shumë rreth eventit, orareve dhe filmit, klikoni KËTU.