Cineplexx do të organizojë eventin “CouplesNight”, me premierën e filmave“Aladdin” dhe “The Sunisalso A Star”.

Përveç premierës botërore të këtyre filmave, ku do të mbahen me 23 maj prej orës 19:00, do të ketë:

LoveMenu (1 Popcorn XL, 2 Pije 0,75l, 1 Biscolata) për vetëm 6.90€.

Photobooth me foto të printuara FALAS

Aladdin

Filmi klasik nga Dinsey ritregon historinë e Aladdin, një djalë i thjesht i rrugëvei cili nxjerr një xhind nga një llambë magjike ku jeta e tij fillon të ndryshojë. Xhindi i jep rastin Aladdin ti ja plotësoj 3 dëshira, duke e shndërruar atë në një princ simpatik në mënyrë që ta fitoj zemrën e një princeshës të bukur. Por së shpejti, një magjistar i keq bëhet i zjarrtë për ta pasur llambën për veti, për qëllimet e tij të këqija.Film me regji nga GuyRitchie dhe aktorë kryesor WillSmith, MenaMassoud dheNaomiScott.

Trailerembed

The Sunisalso A Star

Film i bazuar nëromanin e NicolaYoonflet për dy adoleshentë ku fati i bashkon dhe gjatë ditës ata bien në dashuri me njëri tjetrin. Mirëpoata kanë një sfidë të madhe, atyre ju kanë mbetur vetëm disa orë sepse është dita e saj e fundit në SHBA, Natasha po lufton për dëbimin e familjes së saj aq ashpër sa ajo po lufton ndjenjat e saj të hershme për Danielin, i cili po heziton për ta bindur se janë të vërteta. Romancë me aktorë të njohur nga serialetRiverdale dhe Black-ish, CharlesMelton dheYaraShahidi.

Biletat mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:30 në Cineplexx. Për më shumë rreth orareve te eventit mund t’i gjeni në webfaqën e Cineplexx.