LAJMI I FUNDIT:

Çfarë do të prisni nga Samiti i Tregtisë Elektronike të Ballkanit 

Çfarë do të prisni nga Samiti i Tregtisë Elektronike të Ballkanit 

Më 4 dhe 5 Prill keni mundësinë të zhyteni në botën e biznesit online në ngjarjen më të madhe të rajonit – Samiti i Tregtisë Elektronike të Ballkanit! Këtu do të takoni ekspertë kryesorë, ndërmarrës dhe inovatorë nga i gjithë Gadishulli Ballkanik për të diskutuar trendet dhe sfidat më të fundit në tregtinë elektronike. Përgatituni për dy ditët më dinamike dhe frymëzuese që do t’ju ndihmojnë të zhvilloni me sukses biznesin tuaj online! 

Krijuesi dhe organizatori i Samitit të Tregtisë Elektronike të Ballkanit është Nikola Ilçev, një ndërmarrës me përvojë dhe ekspert në fushën e tregtisë elektronike. Ai është themeluesi i Akademisë së Tregtisë Elektronike, e cila bashkon industrinë e tregtisë elektronike dhe ofron përmbajtje me vlerë përmes formatit të videove, audios dhe konferencave. Ai është një folës i njohur dhe i nderuar në konferenca ndërkombëtare të tregtisë elektronike. I njohur ndërkombëtarisht, z. Ilçev ka një përvojë solide në ndërtimin e komunitetit, dhe projekti i tij më i ri premton të bashkojë vendet Ballkanike në fushën e tregtisë elektronike. 

Programi i ngjarjes përmban diskutime në panele, prezantime dhe punëtori të fokusuara në tema aktuale si trendet e tregtisë elektronike, marketingun dixhital, inteligjencën artificiale, logjistikën dhe dërgesat, pagesat elektronike, dhe shumë të tjera. Pritet një diskutim interesant mes ekspertëve të industrisë, duke ofruar ide me vlerë, dije të specializuara, dhe përvojë në fushën e biznesit online. 

Daniel Trost është një profesionist me përvojë në industrinë dixhitale me 20 vjet përvojë dhe një kuptim global të ndryshme vertikaleve. Ai ndihmon klientët dhe partnerët në krijimin e bizneseve të suksesshme duke u fokusuar në partneritete të forta. Gjatë shtatë viteve të fundit, Daniel Trost ka zhvilluar me sukses biznesin e Microsoft Advertising Channel Partner në D-A-CH. Jemi të lumtur të njoftojmë se ai do të jetë pjesë e Samitit të Tregtisë Elektronike të Ballkanit si folës, dhe do të flasë për: 

“Fuqia e pashpalosur e Microsoft në reklamimin e Full Stack”. 

Adam Nowakowski është partner në një agjenci që bashkëpunon me agjencitë kreative në Europën Qendrore dhe Lindore. Ai ndihmon bizneset të përfitojnë nga zgjidhjet e marketingut të Metas dhe të zbulojnë mundësi të reja kreative. Adam Nowakowski beson se një mesazh i mirë reklamues duhet të aplikohet në pajisjet mobile dhe mediat e tjera dhe duhet të ndjekë parimet e përjetshme të lavdëruara nga emrat më të mëdhenj në reklamë. Jemi të lumtur të njoftojmë se ai do të jetë pjesë e Samitit të Tregtisë Elektronike të Ballkanit si folës, dhe do të flasë për: 

“Roli i AI për shitjet ndërkufitare.” 

Sebastian Szmigielski është përgjegjës për ndërtimin dhe zhvillimin e marrëdhënieve me klientët kyç të tregtisë elektronike në rajonin e Europës Qendrore. Ai ka punuar më parë në Facebook për 11 vjet me klientë të tregtisë elektronike dhe aktualisht është duke zhvilluar karrierën e tij në TikTok. Jemi të lumtur të njoftojmë se ai do të jetë pjesë e Samitit të Tregtisë Elektronike të Ballkanit si folës, dhe do të flasë për 

“Si do të formojnë tregtinë Eeektronike gjenerata Z.” 

Prezantimet e tyre priten me interes të madh, duke ofruar pjesëmarrësve mundësinë të mësojnë nga më të mirët dhe të frymëzohen nga sukseset e tyre. 

Ngjarja do të pasurohet edhe më tej nga pjesëmarrja e shumë specialistëve të tjerë të njohur që do të ndajnë njohuritë dhe përvojat e tyre me pjesëmarrësit. 

Për më shumë informacion mbi regjistrimin dhe programin, vizitoni faqen e internetit të Samitit të Tregtisë Elektronike të Ballkanit. 

Balkan eCommerce Summit | #ConnectingBalkans