Në një video të publikuar në mediat sociale shihet një “qen” i ulur në ulësen e shoferit të një veture.

Pamjet, siç thuhet më tej, përcjell Telegrafi – edhe pse nuk tregohet se kur dhe kur – janë bërë nga një çift të cilët gjendeshin pranë veturës ku gjendej qeni.

Dhe pyetja që do të shtrohej automatikisht rreth këtyre pamjeve është: Çfarë bën një qen në timon?

Duke komentuar pamjet, shikuesit kanë shkruar: “Vdiqa së qeshuri”; “Pamjet më qesharake që kam parë ndonjëherë”;… /Telegrafi/