LAJMI I FUNDIT:

Sociale

Muharremi bën analizën e popullsisë: Po del që nga 2011-ta, Kosovën e lëshuan për çdo vit 40 mijë persona

Muharremi bën analizën e popullsisë: Po del që nga 2011-ta, Kosovën e lëshuan për çdo vit 40 mijë persona

Sociale
​Pensionistët të zhgënjyer me Kurtin: Na ka shkatërruar

​Pensionistët të zhgënjyer me Kurtin: Na ka shkatërruar

Sociale
Aktualisht 50 fëmijë në Kosovë janë në pritje për adoptim, ndërsa 200 familje të interesuara për ta

Aktualisht 50 fëmijë në Kosovë janë në pritje për adoptim, ndërsa 200 familje të interesuara për ta

Sociale
Qytetari që ra viktimë e fajdeve rrëfen për “hilet” e fajdexhinjve: Nga 10 mijë borxhi shkoi në 50 mijë euro

Qytetari që ra viktimë e fajdeve rrëfen për “hilet” e fajdexhinjve: Nga 10 mijë borxhi shkoi në 50 mijë euro

Sociale
Personat me aftësi të kufizuara krijojnë vepra arti

Personat me aftësi të kufizuara krijojnë vepra arti

Sociale
36 familje në Kosovë bëjnë strehimin e fëmijëve pa kujdes prindëror

36 familje në Kosovë bëjnë strehimin e fëmijëve pa kujdes prindëror

Sociale
Flet 17-vjeçarja që u publikua në “AlbKings”: Ma kanë montu foton

Flet 17-vjeçarja që u publikua në “AlbKings”: Ma kanë montu foton

Sociale
Diskriminim i personave me aftësi të kufizuara në Kosovë, që nga tekstet shkollore

Diskriminim i personave me aftësi të kufizuara në Kosovë, që nga tekstet shkollore

Sociale
“Jetimat e Ballkanit” dhe Komuna ndërtojnë qendrën për qëndrim ditor të moshuarve në Gjilan

“Jetimat e Ballkanit” dhe Komuna ndërtojnë qendrën për qëndrim ditor të moshuarve në Gjilan

Sociale
Shtohet gjuha e urrejtjes ndaj grave në rrjete sociale, ligji parashikon dënime deri 10 vite burg

Shtohet gjuha e urrejtjes ndaj grave në rrjete sociale, ligji parashikon dënime deri 10 vite burg

Sociale
”Të lutem avokate le të del nga burgu, po du me u pajtu”, avokatja tregon se shumë gra tërhiqen nga denoncimi i dhunës

”Të lutem avokate le të del nga burgu, po du me u pajtu”, avokatja tregon se shumë gra tërhiqen nga denoncimi i dhunës

Sociale
Rrëfimi i psikologes që trajtoi mbi 400 raste të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës

Rrëfimi i psikologes që trajtoi mbi 400 raste të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës

Sociale
Krimi në Ferizaj, kërkohet urgjentisht shtimi i sigurisë në Qendrat për Punë Sociale

Krimi në Ferizaj, kërkohet urgjentisht shtimi i sigurisë në Qendrat për Punë Sociale

Sociale
Një nënë në Prishtinë: Nuk kam me çka ta gatuaj drekën e Bajramit

Një nënë në Prishtinë: Nuk kam me çka ta gatuaj drekën e Bajramit

Sociale
Kujdeset për familjen e saj në kushte të rënda ekonomike edhe pse nuk shikon

Kujdeset për familjen e saj në kushte të rënda ekonomike edhe pse nuk shikon

Sociale
Nëna llapjane lindi katërnjak, kryetari Bulliqi premton mbështetje financiare për familjen dhe asistente për kujdes ndaj fëmijëve

Nëna llapjane lindi katërnjak, kryetari Bulliqi premton mbështetje financiare për familjen dhe asistente për kujdes ndaj fëmijëve

Sociale
Nëna që kërkon mos t’i ndalet ndihma sociale: Djali më bie në gjumë i uritur

Nëna që kërkon mos t’i ndalet ndihma sociale: Djali më bie në gjumë i uritur

Sociale
​Pakoja ekonomike, Qeveria ndan mbi 270 mijë euro për familjet në nevojë

​Pakoja ekonomike, Qeveria ndan mbi 270 mijë euro për familjet në nevojë

Sociale
Iftari në Burgun e Lipjanit

“Për syfyr na zgjojnë oficeret”, të dënuarat flasin për agjërimin brenda Burgut të Lipjanit

Sociale
Dragash, gjendet gruaja e moshuar që u raportua e zhdukur

Dragash, gjendet gruaja e moshuar që u raportua e zhdukur

Sociale
Terapistja familjare Adelina Toplica-Badivuku i bashkohet Radio Dukagjinit, emisioni i ri “Labirinth” trajton problemet në familje e lidhjet në çift

Terapistja familjare Adelina Toplica-Badivuku i bashkohet Radio Dukagjinit, emisioni i ri “Labirinth” trajton problemet në familje e lidhjet në çift

Sociale
“Kur vajza kthehet vonë, dal e pres në rrugë”, pasiguria brengos prindërit

“Kur vajza kthehet vonë, dal e pres në rrugë”, pasiguria brengos prindërit

Sociale
Ish-regjimi i largoi dhunshëm nga puna, shteti nuk po ua njeh kontributet

Ish-regjimi i largoi dhunshëm nga puna, shteti nuk po ua njeh kontributet

Sociale
HIB Petrol mbështet Shoqatën e të Verbërve “Jakova” për realizimin e aktiviteteve për 8 Mars

HIB Petrol mbështet Shoqatën e të Verbërve “Jakova” për realizimin e aktiviteteve për 8 Mars

Hib Petrol