Në këtë vikend kthehet në aksion futbolli kosovar, ku zhvillohen ndeshjet çerekfinale të Kupës së Kosovës.

Në katër ndeshje pritet rivalitet i fortë, ku nuk do të mungojnë ndeshjet interesante. Komisioni për delegimin e gjyqtarëve tashmë ka caktuar gjyqtarët që do t’i drejtojnë këto ndeshje.

Takimi kryesor që luhet në Skenderaj ndërmjet Drenicës dhe Gjilanit i është besuar gjyqtarin me stemë të FIFA-së, Genc Nuzën.

Tefik Maloku ndanë drejtësinë në Klinë në përballjen Dukagjini – Ballkani, ndërsa Mervan Bejtullahut i është besuar drejtësia në ndeshjen Prishtina – Vushtrria.

Besfort Kosumi do ta drejtojë ndeshjen mes Lirisë dhe Feronikelit, që zhvillohet në mes të javës.

/Telegrafi/