Më 3 mars Cineplexx organizon premierën e filmit të shumëpritur për këtë vit me një atmosferë tapeti të kuq për fansat e The Batman. Eventi do të fillojë nga ora 18:00 ku do të mbahet në kinemanë në Prishtinë dhe Prizren.

Regjisori Matt Reeves, i njohur për filmin e tij War for the Planet of the Apes, rinis një nga ekskluzivitetet më të mëdha të super-heronjve në historinë e kinematografisë, The Batman nga studio Warner Bros i cili do të shfaqet në kinemanë Cineplexx këtë të enjte. Pas suksesit të regjisorit Christopher Nolan me The Dark Knight, Matt Reeves premton për të përmbushur në vazhdim një Batman me një galeri mashtruesish gjithnjë në rritje dhe super-kastë të personazheve mbështetës, duke e bërë këtë filmin e Batman më të shumëpritur deri tani. Sipas faqes së kritikëve të filmave Rotten Tomatoes, The Batman jo që vetëm po vlerësohet si një film i mirë mirëpo po vlerësohet si njëri nga filmat nga librat komik më i mirë ndonjëherë.

Ngjarja e filmit The Batman zhvillohet në fillim të karrierës së Bruce Wayne si Batman luajtur nga aktori Robert Pattinson, ku ai duhet të bashkohet me aleatë të pamundur për të shpëtuar Gotham nga kaosi. Kur Riddler, një vrasës serial sadist, fillon të vrasë figurat kryesore politike në Gotham, Batman detyrohet të hetojë korrupsionin e fshehur të qytetit dhe të vërë në dyshim përfshirjen e familjes së tij. Një triller me detektivë nga fillimi në fund, plot mistere mbi mini-mistere. Pas Robert Pattinson aktorët kryesorë të tjerë janë: Zoë Kravitz (Catwoman), Paul Dano (Riddler) dhe Colin Farrell (Penguin).

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx KS apo direkt në kinema prej orës 15:00.