George Clooney, Julia Roberts, Megan Fox, Zac Efron, January Jones, Taylor Swift, Nicole Kidman, Tom Cruise e Jake Gyllenhaal, janë ndër yjet më të njohura të ekranit dhe muzikës.

Krahas talentit të tyre në aktrim, ata njihen edhe për dukjen fizike që u ka sjellë akoma më shumë fansa.

Telegrafi jua sjell ndryshimet në dukjen e tyre nga fëmijëria dhe tani. /Telegrafi/

georgeclooney juliaroberts meganfox jakegyllenhal januaryjones nicolekidman zacefron taylorsfift tomcruise