0Shares

Sistemi më i përdorur operativ për telefonat e mençur mobil, Google Android, vazhdimisht është duke u pasuruar me aplikacione të reja, dhe numri i tyre pritet ta arrijë kulmin e popullaritetit në qershor të këtij viti, kur pritet që kjo platformë të arrijë në 1 milion aplikacione.

Që nga debutimi i Google Play Store, Android ka pasur një rritje të jashtëzakonshme.

Në vitin e parë të lansimit, më 2009, në dyqanin online të aplikacioneve mobile Google Play Store ishin grumbulluar më shumë se 100 mijë aplikacione, ndërsa tri vjet më vonë, në Android janë më shumë se 800 mijë aplikacione, ndërsa së shpejti pritet që ky numër të rrumbullakësohet në 1 milion. / Telegrafi /

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)