Pavarësisht humbjes së gjyqit kundër Johnny Depp, Amber Heard ka ende shumë gjëra pozitive për të.

Si fillim, ajo ka për t’u kujdesur për vajzën e saj 14 muajshe Oonagh Paige. Disa njerëz për People raportuan se kishin folur me dikë brenda rrethit të saj për detaje rreth këndvështrimit për jetën pas gjyqit.

Fillimisht, besohej se Amber Heard do ta mbante kokën ulur dhe do ta harronte këtë rrëmujë për një kohë.

Megjithatë, ajo vendosi të jepte një intervistë që e la në një situatë edhe më të vështirë. Edhe pse ky burim flet për hapat e radhës të Amber Heard larg gjithë dramës, ajo intervistë thotë të kundërtën.

Amber Heard nuk ka mbaruar

Humbja e këtij rasti në asnjë mënyrë nuk tregon se Amber Heard po heq dorë nga përpjekja e saj për të rrëzuar Johnny Deppin.

Ky i fundit mund të mendojë se nuk është i gatshëm, por Amber ka bindjen të mbrojë historinë e saj dhe të vazhdojë të përpiqet të bindë botën se ka qenë viktimë në familje. Me gjithë botën kundër saj, do të mendonit se ajo do të ishte e gatshme ta linte të ikte, por nuk do të jetë kështu.

Cila mund të jetë e ardhmja e Amber Heard?

Ndoshta kalimi i kohës me vajzën e saj dhe me pjesën tjetër të familjes do t’i japë asaj qetësinë mendore që i nevojitet.

Të bëhesh një nga figurat më publike në botë për shkak të këtij gjyqi ishte shtypi më i keq i mundshëm që ajo mund të kishte marrë. Por më e rëndësishmja, Amber Heard padyshim që po përpiqet ta mbajë këtë, sepse ajo dëshiron ta kthejë karrierën e saj në rrugën e duhur.

Shumë nga studiot më të mëdha në botë do të mendohen dy herë përpara se të punësojnë një person të konsideruar toksik si Amber Heard. Ajo duhet të pastrojë imazhin e saj dhe të fillojë të shuajë zjarret e shumta që la të digjen kur shkroi atë shkrim në Washington Post. /Telegrafi/