Avokatja e i ish-kryeministrit, Nikolla Gruevski, Sanja Aleksiq, në një deklaratë për televizionin “Telma”, pohon se deklaratat e djeshme e prokurores nga Prokuroria Speciale Publike, Katica Janeva të dhënë në emisionin “Samo Vistina” kanë shkelur supozimi i pafajësisë së të dyshuarve në 6 hetime e reja të PSP-së.

Avokatja Aleksiq u befasua nga informacioni që Janeva deklaroi se Gruevski do të shkonte në burg për 20 ditë, sepse avokatët dhe të dënuarit në rastin “Tanku” nuk kanë marrë asnjë vendim nga gjykatat kompetente.

Janeva: Shpresoj që së shpejti ta shikojmë Gruevskin në burg Janeva: Shpresoj që së shpejti ta shikojmë Gruevskin në burg

“Nuk kemi marrë vendimin e gjykatës, ndërsa lënda duhet t’i kthehet gjyqtarit për ekzekutimin e sanksioneve”, tha Aleksiq./Telegrafi/