Aktori tetovar në një intervistë për Telegrafi Maqedoni ka treguar për arritjet e tij dhe për karrierën e tij në Gjermani.

Filmat e luajtur atë e kanë bërë shumë të famshëm dhe të njohur tek publiku shqiptar dhe gjerman.

Aljiji ka folur edhe për Tetovën dhe Tearcën, fshatin e tij të lindjes.

“Tetova për mua është gjithçka. Asnjëherë mos e harro vendin tënd” thotë Aljiji.

Ai ka treguar edhe për brendin e tij për veshje “Flami” të cilin planifikon që ta ndajë me gjithë tetovarët, në formë falemnderimi.

Ai të rinjëve ju dha një mesazh motivues “Asnjëherë mos thuaj kurrë, gjithçka është e mundshme”

Reklama

Përndryshe, Telegrafi Maqedoni ka nisur intervista me aplikacionin zoom. Aljiji ka qenë mysafir i parë i ftuar. Për më shumë shikojeni videon më poshtë.  /Telegrafi/

Reklama