LAJMI I FUNDIT:

Video Mk

158 Artikuj

Drejtori i “BFM”, Fejsall Mustafi: Udhëheqësit e bizneseve duhet të jenë punëtorët e parë në kompanitë e tyre

Drejtori i “BFM”, Fejsall Mustafi: Udhëheqësit e bizneseve duhet të jenë punëtorët e parë në kompanitë e tyre

Ekonomi
Njihuni me Drin Imerin, gjeniun nga Tetova që mori çmimin e parë në garat e matematikës në RMV

Njihuni me Drin Imerin, gjeniun nga Tetova që mori çmimin e parë në garat e matematikës në RMV

Bashkim Iljazi
Brenda dhomës dhe hotelit në Turqi ku ka qëndruar Barack Obama

Brenda dhomës dhe hotelit në Turqi ku ka qëndruar Barack Obama

Marketing
Veton Sopa në mes informatikës dhe futbollit

Veton Sopa në mes informatikës dhe futbollit

Maqedonia e Veriut
Shefki Idrizi tregon planet e “Renovës”: Do të ndërtojmë parking nëntokësor në Tetovë

Shefki Idrizi tregon planet e “Renovës”: Do të ndërtojmë parking nëntokësor në Tetovë

Ekonomi
Rastet e montuara, ndryshimet kushtetuese dhe reformat në drejtësi – ministri Krenar Lloga pret zgjidhje pozitive

Rastet e montuara, ndryshimet kushtetuese dhe reformat në drejtësi – ministri Krenar Lloga pret zgjidhje pozitive

Politikë
Vjosa Osmani: Me Tetovën kemi histori të lavdishme të përbashkët

Vjosa Osmani: Me Tetovën kemi histori të lavdishme të përbashkët

Politikë
Ardi Rushaj flet për prezencën e bullizmit në shoqëri

Ardi Rushaj flet për prezencën e bullizmit në shoqëri

Maqedonia e Veriut
Mustafa: E kemi sjellë suksesin nga Zvicra dhe eksportojmë cilësi atje

Mustafa: E kemi sjellë suksesin nga Zvicra dhe eksportojmë cilësi atje

Ekonomi
Gojart Beadini në TMkids, djaloshi që ka pasion futbollin

Gojart Beadini në TMkids, djaloshi që ka pasion futbollin

Maqedonia e Veriut
Largohet nga puna mjeku nga Tetova që publikoi shtatzënat në TikTok

Largohet nga puna mjeku nga Tetova që publikoi shtatzënat në TikTok

Maqedonia e Veriut
Latife Aliu në emisionin “Liderët e rinj”: Familja është pika ime më e dobët

Latife Aliu në emisionin “Liderët e rinj”: Familja është pika ime më e dobët

Maqedonia e Veriut
Fatmir Etemi: Të rinjtë mos fantazojnë të bëhen milionera brenda nate

Fatmir Etemi: Të rinjtë mos fantazojnë të bëhen milionera brenda nate

Ekonomi
Alea Durmishi në TMkids, vogëlushja e pasionuar pas baletit dhe muzikës

Alea Durmishi në TMkids, vogëlushja e pasionuar pas baletit dhe muzikës

Maqedonia e Veriut
Altini na zbulon talentin e tij të pikturimit në emisionin “Liderët e rinj”

Altini na zbulon talentin e tij të pikturimit në emisionin “Liderët e rinj”

Maqedonia e Veriut
Sukseset e kompanisë daneze “JYSK” në Maqedoni, Agron Bexheti tregon planet për të ardhmen

Sukseset e kompanisë daneze “JYSK” në Maqedoni, Agron Bexheti tregon planet për të ardhmen

Ekonomi
Mejra Nazifi në TMkids, vajza balerinë e cila synon të pushtoj skenat me talentin e saj

Mejra Nazifi në TMkids, vajza balerinë e cila synon të pushtoj skenat me talentin e saj

Maqedonia e Veriut
Besim Ademi tregon se çfarë do t’i kthente të rinjtë në vendlindje

Besim Ademi tregon se çfarë do t’i kthente të rinjtë në vendlindje

Maqedonia e Veriut
Mirlinda Nuredini tregon sukseset e kompanisë sllovene “M Sora” në Maqedoni

Mirlinda Nuredini tregon sukseset e kompanisë sllovene “M Sora” në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ajra Alija në TMkids, zbulon botën e saj plot ëndrra dhe pasione

Ajra Alija në TMkids, zbulon botën e saj plot ëndrra dhe pasione

Maqedonia e Veriut
Studentja Rida Salija në emisionin “Liderët e rinj”: Do doja të ndryshoja gjithë sistemin politik në RMV

Studentja Rida Salija në emisionin “Liderët e rinj”: Do doja të ndryshoja gjithë sistemin politik në RMV

Maqedonia e Veriut
Vardar Dolomit, kompania nga Maqedonia që eksporton në të gjithë botën

Vardar Dolomit, kompania nga Maqedonia që eksporton në të gjithë botën

Ekonomi
Amini në TMkids, djaloshi që ëndërron të luaj një ndeshje futbolli me Ronaldon dhe Benzeman

Amini në TMkids, djaloshi që ëndërron të luaj një ndeshje futbolli me Ronaldon dhe Benzeman

Maqedonia e Veriut
Baton Tateshi në emisionin “Liderët e rinj” me shumë entuziazëm rrëfen për pasionin e tij për basketbollin

Baton Tateshi në emisionin “Liderët e rinj” me shumë entuziazëm rrëfen për pasionin e tij për basketbollin

Maqedonia e Veriut