LAJMI I FUNDIT:

Intervista MK

124 Artikuj

Info

Kjo rubrikë ka intervista me njerëz nga Maqedonia që ia vlejnë të intervistohen pasi në veprimtarinë e tyre kanë dhënë kontribut për të zhvilluar shoqërinë.

Demiri: Jam futur në politikë për të ndryshuar qasjen e pushteteve ndaj të rinjëve

Demiri: Jam futur në politikë për të ndryshuar qasjen e pushteteve ndaj të rinjëve

Politikë
Kasami: Fitorja e VLEN është e rëndësishme për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut

Kasami: Fitorja e VLEN është e rëndësishme për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Gashi: Fitorja e VLEN është kthim shprese për shqiptarët

Gashi: Fitorja e VLEN është kthim shprese për shqiptarët

Politikë
Mes politikës dhe personales, Taravari tregon gjithçka rreth familjes, garës dhe karrierës

Mes politikës dhe personales, Taravari tregon gjithçka rreth familjes, garës dhe karrierës

Politikë
Bukuria e femrave kalon nëpër duart e Arjetës

Bukuria e femrave kalon nëpër duart e Arjetës

Marketing
“Prej reciklimit në Art”, si e realizoi artistja Akime Nasufi një ekspozitë të tillë

“Prej reciklimit në Art”, si e realizoi artistja Akime Nasufi një ekspozitë të tillë

Kulturë
Profesoresha Arta Selmani – Bakiu flet për promovimin e monografisë postmortem të mikes së saj Emine Zendeli

Profesoresha Arta Selmani – Bakiu flet për promovimin e monografisë postmortem të mikes së saj Emine Zendeli

Arsim
Problemi i bullizmit te të rinjtë, flet psikologia Sumea Ramadani

Problemi i bullizmit te të rinjtë, flet psikologia Sumea Ramadani

Maqedonia e Veriut
Çfarë premton këngëtari Labinot Abduramani nga Tetova gjatë stinës së verës

Çfarë premton këngëtari Labinot Abduramani nga Tetova gjatë stinës së verës

Maqedonia e Veriut
Diar Muharemi, talenti më i ri në sferën e sportit

Diar Muharemi, talenti më i ri në sferën e sportit

Maqedonia e Veriut
Lora Fanda rrëfen për rrugëtimin e saj drejt suksesit në sferën e inxhinierisë biomjekësore

Lora Fanda rrëfen për rrugëtimin e saj drejt suksesit në sferën e inxhinierisë biomjekësore

Maqedonia e Veriut
Amar Ismani tregon për të ardhmen e bloggerëve në Maqedoni (Foto)

Amar Ismani tregon për të ardhmen e bloggerëve në Maqedoni (Foto)

Kulturë


mob5