Kosova gjatë këtij muaji do t’i zhvillojë dy ndeshjet e fundit të kualifikimeve për Euro 2020.

Më 14 nëntor, Dardanët do të paraqiten në “Doosan Arena” në Plzen, ku do të përballen me rivalin e drejtpërdrejt për kualifikim në Evropian, Çekinë, derisa tri ditë më pas në stadiumin “Fadil Vokrri” do të jenë mikpritës së Anglisë.

Fillimisht ekipi do të tubohet për disa ditë në Prishtinë, për të udhëtuar pastaj për në Plzen.

Pas lojës me Çekinë, ekipi do të kthehet në Kosovë për t’i kryer përgatitjet e fundit.

Më poshtë e gjeni agjendën e stërvitjeve dhe aktiviteteve të Kosovës dhe dy kundërshtarëve, Çekisë dhe Anglisë për këto dy ndeshje.

11 nëntor, 2019

11:00 – Konferencë për media – Bernard Challandes (hotel Emerald)

18:00 – Stërvitja e Kosovës (stadiumi ‘Fadil Vokrri’)

12 nëntor, 2019

18:00 – Stërvitja e Kosovës (stadiumi ‘Fadil Vokrri’)

13 nëntor, 2019

“Doosan Arena”, Plzen

15:45 – Konferenca e Çekisë

16:30 – Stërvitja e Çekisë, e hapur në 15 minutat e para

17:30 – Konferenca e Kosovës

18:00 – Stërvitja e Kosovës, e hapur në 15 minutat e para

14 nëntor, 2019

20:45 – Ndeshja Çeki – Kosovë

15 nëntor, 2019

18:00 – Stërvitja e Kosovës (stadiumi ‘Fadil Vokrri’)

16 nëntor, 2019

17:15 – Konferenca e Kosovës

18:00 – Stërvitja e Kosovës, e hapur në 15 minutat e para

19:30 – Konferenca e Anglisë, hotel Emerald

17 nëntor, 2019

18:00 Ndeshja Kosovë – Angli