Një femër ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Sipas raportit 24 orësh të policisë, rasti ka ndodhur më datë 12 qershor rreth orës 10:00 në fshatin Slivovë, në Ferizaj.

“Ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e saj –viktima femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk  dihet vendndodhja e saj”, thuhet në raport. /Telegrafi/