Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jasari” është shtuar edhe një linjë e re ajrore.

Sipas njoftimit, bëhet fjalë për linjën Zagreb-Prishtinë dhe do të filloj nga data 13 dhjetor 2021.

“Njё ndёr linjat mё tё reja qё ёshtё shtuar tani ёshtё edhe ajo e Zagrebit, qe do tё filloj nga data 13 dhjetor 2021 çdo tё hёnё, tё mёrkure dhe tё shtune me nisje nga Zagrebi pёr nё Prishtinё nё ora 12:15 dhe nga Prishtina nё Zagreb nga ora 14:10”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/