Më 1 korrik të vitit 1961, në Norfolk, lindi Diana Frances Spencer, e cila më pas u bë gruaja e trashëgimtarit të mbretërisë britanike.

Ajo u bë si njëra ndër femrat më të njohura në botë, që edhe tani ka zemrat e mijëra njerëzve.

Krejt kjo, për shkak të sharmit, karizma, stilit të veçantë dhe zemrës së madhe dhe plot dashuri që ajo pati.

Bright Side ka vendosur që të sjellë disa fotografi të vjetra të princeshës Diana, të shpërndara nga figura të njohura.

1. Rita Wilson dhe Tom Hanks

2. Cindy Crawford

3. Elton John

Reklama

4. Mother Teresa

5. Bonus: Princess Diana and Freddie Mercury

/Telegrafi/