Për disa personalitete të njohura përnjëmend mosha është vetëm numër dhe duket se plakja i ka harruar.

Për më shumë, për disa prej tyre vlen ajo thënia për verën: “Sa më e vjetër, aq më e mirë”.

Bright Side ka bërë një krahasim të disa prej aktorëve të njohur hollivudianë dhe yjeve të muzikës, të cilët me kalimin e viteve dukeshin gjithnjë e më bukur, përkundër se mosha kalonte.

Kujdesi për veten, vrapimi, ushqimi i shëndetshëm, joga, çiklizmi, ushtrimet e rregullta, kujdesi për lëkurën, noti, mënyra e shëndetshme jetësore, ecja, boksi, stërvitjet me pesha – janë disa prej “fshehtësive” që i bëjnë këta yje të vazhdojnë të duken bukur me moshën.

Renditjen jua sjell Telegrafi më poshtë me anë të fotografive:

11. Julianne Moore (56 vjeçe)

10. Charlize Theron (41 vjeçe)

9. Will Smith (48 vjeç)

8. Sharon Stone (59 vjeçe)

7. Hugh Jackman (48 vjeç)

6. Julia Roberts (49 vjeçe)

5. Ben Affleck (44 vjeç)

4. George Clooney (56 vjeç)

3. Johnny Depp (54 vjeç)

2. Sandra Bullock (52 vjeç)

1. Gwen Stefani (47 vjeçe)

/Telegrafi/