0Shares

Reality show më i shikuar për momentin në Kosovë, Kooperativa ka hyrë në një fazë interesante. 

Dje ka filluar ndërtimi i shtëpisë për një familje skamnore, ku kanë qenë të angazhuar të gjithë banorët.

Ndërsa sot mund të votoni në operatorët telefonik Vala dhe Z mobile në numrin 55044.

Të nominuarit janë garuesit Albani, Egzoni dhe Lulzimi, të cilët përmes votave tuaja mund të zgjidhen më të mirët deri më tani.

Reality show Kooperativa mund ta shikoni në RTK 4, 24 orë në ditë dhe informoheni për detajet me foto e video në Telegrafi.

Albani

Egzoni

Lulzim

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)