Vanessa Bryant dhe tre vajzat e saj kanë kujtuar personin e tyre më të rëndësishëm, Kobe Bryant.

Të dielën (19 qershor), Vanessa, 40 vjeç, shënoi Ditën e Baballarëve duke shpërndarë një postim në Instagram të saj dhe të bashkëshortit të ndjerë Kobe, teksa shkruan: “Gëzuar ditën e baballarëve, zemër”.

Në një postim tjetër, Vanessa dhe vajzat Natalia, Bianka Bella dhe Capri Kobe pozuan para shtëpisë së fëmijërisë së Kobe në Filadelfia.

Foto: Vanessa Bryant/Instagram

Krahas kësaj, Vanessa ndau një foto të re të partnerit të saj të ndjerë, i cili shihet duke luajtur basketboll si adoleshente, shkruan People.

Kobe vdiq në një aksident tragjik me helikopter në janar 2020, së bashku me vajzën e tij dhe 3-vjeçare, Gianna, dhe shtatë të tjerë.

Reklama
Reklama

Foto: Vanessa Bryant/Instagram

Në fillim të kësaj jave, Vanessa vizitoi një mural të ri që përshkruan ngjashmërinë e burrit dhe vajzës së saj ndërsa ishte në vendlindjen e Kobe, të cilën ajo e dokumentoi në një postim në Instagram.

Të gjitha lajmet nga Vanessa Bryant Të gjitha lajmet nga Vanessa Bryant

Vanessa tha se ishte në Filadelfia për të marrë pjesë në hapjen e dy fushave të reja të basketbollit në emrat e Kobe dhe Giannas në Tustin Playground në bashkëpunim me organizatën bamirëse të “Nancy Lieberman’s Dream Courts”.

Foto: Vanessa Bryant/Instagram

Murali, të cilin Vanessa ia ka besuar artistit të Filadelfias, Ernel Martinez, është vendosur në cep të fushave, duke vëzhguar basketbollistët në zonën ku u rrit Kobe.

Reklama

“E zgjodha këtë vendndodhje në mënyrë që të rinjtë në këtë komunitet të kenë një hapësirë ​​të sigurt për të luajtur me mundësi të barabarta, gjë që ishte e rëndësishme për Kobe dhe Gianna”, shkroi ajo. /Telegrafi/

Reklama