Gjëra të pabesueshme të cilat mund t’i bëjmë me këtë lëng, të cilin të gjithë e kemi në shtëpi. Kur të shikoni videon edhe vetë menjëherë do ta bëni.

Uthulla është e dobishme në shtëpi madje jo vetëm për sallata.

Shikoni videon dhe mësoni për çfarë mund t’ju shërbejë, transmeton Telegrafi.

Ne po ju propozojmë këto 10 gjëra:

1. Mund të pastroni gypat e mbyllur.

2. Eliminon mbetjet ngjitëse në sipërfaqet e qelqta dhe në sipërfaqe të tjera.

3. Eliminon aromat e pakëndshme.

4. Një e treta e uthullës dhe dy të tretat e vajit, bashkë me disa pika detergjenti për larje enësh, është tretje fenomenale për pastrimin e elementeve të banjës dhe të kuzhinës. Mund ta përdorni edhe spërkatësin.

5. Bëni kurthin mizave të verërave nga uthulla e mollëve dhe folia.

6. Një e katërta e uthullës dhe tri të tretat e ujit në spërkatës mund të ndihmojnë që të rregullohen rrobat e ndrydhura.

7. Nëse macet dëshirojnë që të gërvishtin kanapenë, vetëm spërkatni pak uthull në të.

8. Pak uthull qitni në ujin e vazos së luleve. Lulet do të jetojnë më gjatë.

9. Me leckë të butë dhe me uthull do t’i pastroni në mënyrë të shkëlqyeshme syzet.

10. Zgjidhni problemin me gurëzit nga enët ashtu që shkurt të zini ujë me uthull në to.

/Telegrafi/