LAJMI I FUNDIT:

Uthulla

52 Artikuj

Zgjidhni problemet me mykun në bodrum njëherë e përgjithmonë

Zgjidhni problemet me mykun në bodrum njëherë e përgjithmonë

Bëje vet
Ky është antibiotiku më i fuqishëm natyror, mund ta bëni vetë

Ky është antibiotiku më i fuqishëm natyror, mund ta bëni vetë

Mjekësi alternative
Çorapet me uthull, janë ndihmesë e madhe në shërimin e gripit

Çorapet me uthull, janë ndihmesë e madhe në shërimin e gripit

Mjekësi alternative
Ky përbërës do të largojë erën e pakëndshme nga frigoriferi juaj

Ky përbërës do të largojë erën e pakëndshme nga frigoriferi juaj

Bëje vet
Dëshironi që lulet të qëndrojnë të freskëta për ditë të tëra? Ju nevojitet vetëm një lugë e vogël e këtij produkti

Dëshironi që lulet të qëndrojnë të freskëta për ditë të tëra? Ju nevojitet vetëm një lugë e vogël e këtij produkti

Lule
Zëvendësime natyrale dhe më të lira për zbutësin e rrobave

Zëvendësime natyrale dhe më të lira për zbutësin e rrobave

Bëje vet
Përbërësit që ndihmojnë në heqjen e njollave të verdha nga rrobat

Përbërësit që ndihmojnë në heqjen e njollave të verdha nga rrobat

Këshilla dhe ide
Aroma e tymit në rroba dhe në lokale: Këto janë mënyrat e thjeshta me të cilat do ta eliminoni!

Aroma e tymit në rroba dhe në lokale: Këto janë mënyrat e thjeshta me të cilat do ta eliminoni!

Bëje vet
Mos pastroni me uthull për shkak të erës? Shtoni një gjë dhe bëni një mjet aromatik dhe efektiv

Mos pastroni me uthull për shkak të erës? Shtoni një gjë dhe bëni një mjet aromatik dhe efektiv

Bëje vet
Tri mënyra efikase që të pastroni hekurin nga gurëzit

Tri mënyra efikase që të pastroni hekurin nga gurëzit

Bëje vet
Uthulla është një pastrues natyral i shkëlqyer, por nuk duhet ta përzieni me këta tre përbërës

Uthulla është një pastrues natyral i shkëlqyer, por nuk duhet ta përzieni me këta tre përbërës

Bëje vet
Zhbllokoni kokën tuaj të dushit me një përbërës që tashmë e keni në shtëpi

Zhbllokoni kokën tuaj të dushit me një përbërës që tashmë e keni në shtëpi

Bëje vet
Truqe për larjen dhe mirëmbajtjen më të mirë të rrobave

Truqe për larjen dhe mirëmbajtjen më të mirë të rrobave

Këshilla Lifestyle
Truqe të thjeshta për t’i bërë rrobat tuaja super të bardha

Truqe të thjeshta për t’i bërë rrobat tuaja super të bardha

Bëje vet
Truku i kopshtarëve me përvojë: Rikuperoni bimët dhe mbroni ato nga dëmtuesit me ndihmën e uthullës!

Truku i kopshtarëve me përvojë: Rikuperoni bimët dhe mbroni ato nga dëmtuesit me ndihmën e uthullës!

Kopshtaria
Mësoni cilat lloje të uthullës ekzistojnë dhe si përdoren në ushqim!

Mësoni cilat lloje të uthullës ekzistojnë dhe si përdoren në ushqim!

Të njohim produktet
Shërojeni dhimbjen e nyjave me uthull: Recetë që do ta shënoni dhe ruani!

Shërojeni dhimbjen e nyjave me uthull: Recetë që do ta shënoni dhe ruani!

Mjekësi alternative
Alkooli, uthulla dhe sapuni: janë produkte që vrasin bakteret apo viruset?

Alkooli, uthulla dhe sapuni: janë produkte që vrasin bakteret apo viruset?

Shëndetësi Lajme
Artikujt të cilët mund t’i hani edhe kur t’u kalojë afati i përdorimit

Artikujt të cilët mund t’i hani edhe kur t’u kalojë afati i përdorimit

Të njohim produktet
Nëse i lani atletet në rrobalarëse, shtoni këtë përbërës: Ky truk zgjidh problemin e pakëndshëm me këpucët!

Nëse i lani atletet në rrobalarëse, shtoni këtë përbërës: Ky truk zgjidh problemin e pakëndshëm me këpucët!

Bëje vet
“Testi i uthullës”: Ushtria amerikane aplikon një test të thjeshtë për të zbuluar coronavirusin

“Testi i uthullës”: Ushtria amerikane aplikon një test të thjeshtë për të zbuluar coronavirusin

Nga Bota
Uthulla eliminon shtresat gëlqerore nga dushi

Uthulla eliminon shtresat gëlqerore nga dushi

Bëje vet
Shtatë truqet më të fuqishme për pastrim të banjës

Shtatë truqet më të fuqishme për pastrim të banjës

Lifestyle
Uthulla dhe soda e bukës – kombinimi ideal për t’i larguar të gjitha mikrobet nga shtëpia

Uthulla dhe soda e bukës – kombinimi ideal për t’i larguar të gjitha mikrobet nga shtëpia

Të tjera