Administrata e presidentit amerikan Donald Trump mund të ndryshojë vendimin nëse të ulë tarifat për automobilat evropianë.

Në muajin maj, Trump i dha vetes një afat në mesit të muajit nëntor për të vendosur nëse do të vendosë taksat për makinat dhe pjesët e automjeteve nga Bashkimi Evropian, përcjell Telegrafi.

BE asokohe kërcënoi të hakmerret me tarifat mbi 39 miliardë dollarë të mallrave amerikane nëse presidenti kryente kërcënimin e tij.

Trump pritet të zgjasë përsëri afatin e kësaj jave, sipas njerëzve të njohur me bisedat por presidenti ende nuk ka marrë një vendim përfundimtar. /Telegrafi/