Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, së bashku me ish-kryetarin e Skenderajt, Sami Lushtaku ka vizituar vëllezërit Geci në Llaushë të Skenderajt.

Përmes një fotografie të publikuar, Sami Lushtaku ka thënë se kanë vizituar familjen Geci pas lirimit të dy vëllezërve Hetem dhe Rrustem Geci nga burgu.

“Bashkë me Presidentin Thaçi, ishim për vizitë në Llaushë pas lirimit nga burgu të vëllezërve Hetem dhe Rrustem Geci. U gëzuam që më në fund ata ju kthyen familjes dhe shoqërisë”, ka shkruar Sami Lushtaku në Facebook.