Disa vjet me të vërtetë mund të bëjnë ndryshime, duke e kthyer një fëmijë të lezetshëm në një njeri seriozisht tërheqës.

Djem si: Matt Bomer, Mario Casas dhe Nick Jonas janë të gjithë të lidhur me mbiemrin, “i pashëm”.

Dhe pamja e tyre bën që shumë njerëz të harrojnë se dikur ishin adoleshentë të zhgënjyer.

Bright Side ka sjell disa fotografi nga e kaluara e meshkujve të famshëm të Hollywoodit, duke treguar se si dukeshin këta meshkuj atraktive dikur. /Telegrafi/

1. Timothee Chalamet

2. Daryl Sabara

3. Jerry O’Connell

4. Bruno Mars

5. Chris Evans

Reklama

6. Adam Levine

7. Nick Jonas

8. Spruce Cole

9. Ezra Miller

10. Jared Leto

Reklama

11. Armie Hammer

12. Matt Bomer

13. Josh Peck

14. Colin Hanks

15. Mario Casas