Për shumë njerëz në këtë botë, mishi është pjesë e pandashme e tryezës së tyre.

Ndërsa disa të tjerë, preferojnë dhe janë të mendimi që mishi nuk duhet fare të hahet, kështu ata mënjanojnë çdo produkt që ka të bëjë me të.

Vegjetarianët në botë janë gjithnjë e më shumë në rritje, ndërsa edhe të famshmit e Hollywoodit praktikojnë këtë lloj jetese.

Sipas doktorëve, jeta prej vegjetariani ka shumë përfitime shëndetësore, dhe i bën mirë trupit.

Kjo mesa duket, ka qenë arsyeja që disa prej të famshmëve kanë zgjedhur të jenë vegjetarianë.

Në vazhdim ju prezantojmë disa prej tyre. /Telegrafi/

1. Kate Winslet (Foto: Getty Images)

2. Gisele Bundchen (Foto: Getty Images)

3. Natalie Portman (Foto: Getty Images)

4. Drew Barrymore (Foto: Getty Images)

5. Ariana Grande (Foto: Getty Images)

6. Olivia Wilde (Foto: Getty Images)

7. Jessica Chastain (Foto: Getty Images)