Tayna dhe Dafina Zeqiri kanë publikuar projektin e ri muzikor.

“Bye bye” mban titullin bashkëpunimi i tyre, të cilin e kanë kompletuar edhe nga ana vizuale, ku vjen i realizuar në dy pjesë.

Në këtë klip artistet shfaqen tejet në formë, teksa vijnë në skena mjaft provokuese.

Tekstin e ka shkruar vet Tayna, kurse për melodinë janë përkujdesur të dy artistet.

Muzikën në pjesë të parë e ka bërë Cricket ndërkohë që për të dytën është përkujdesur Jacob Lethal.

Projekti i tërë është prodhim i Friends Entertainment dhe besohet që do i pëlqejë publikut. /Telegrafi/