LAJMI I FUNDIT:

Vaji Floil

16 Artikuj

Samiti VET, për dy ditë shkollat dhe kompanitë prezantojnë trajnimet për aftësim profesional

Samiti VET, për dy ditë shkollat dhe kompanitë prezantojnë trajnimet për aftësim profesional

Biznes
Haradinaj nga fabrika e vajit ‘Floil’: Prodhuesit vendor po avancojnë me ngritjen e kualitetit

Haradinaj nga fabrika e vajit ‘Floil’: Prodhuesit vendor po avancojnë me ngritjen e kualitetit

Prodhime Vendore
Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Albert Spahiu
Edhe pak ditë deri në përfundimin e ‘Magic of December’!

Edhe pak ditë deri në përfundimin e ‘Magic of December’!

Fluidi
‘Magic of December’ këndi më magjik i festave të fundvitit!

‘Magic of December’ këndi më magjik i festave të fundvitit!

Fluidi
Vaji që po i jep shije të këndshme çdo recete!

Vaji që po i jep shije të këndshme çdo recete!

Marketing
Vaji vendor që po i shton shije çdo recete

Vaji vendor që po i shton shije çdo recete

Fluidi
Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

Marketing
Përbërësi ideal i gatimeve tuaja – vaji Floil

Përbërësi ideal i gatimeve tuaja – vaji Floil

Marketing
Edhe pak ditë deri në festën e madhe të Floil!

Edhe pak ditë deri në festën e madhe të Floil!

Marketing
Luaj për qejfi dhe fito super shpërblime me Floil!

Luaj për qejfi dhe fito super shpërblime me Floil!

Marketing
Floil po shpërblen, bone recetën gati!

Floil po shpërblen, bone recetën gati!

Marketing
Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Fluidi
Për ushqime të shëndetshme dhe imunitet më të fort!

Për ushqime të shëndetshme dhe imunitet më të fort!

Marketing
Vaji Floil me rezerva të bollshme për konsumatorët, bën thirrje për kujdes dhe jo panik

Vaji Floil me rezerva të bollshme për konsumatorët, bën thirrje për kujdes dhe jo panik

Marketing
Bashkë festojmë çdo festë!

Bashkë festojmë çdo festë!

Marketing