LAJMI I FUNDIT:

Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

Floil është njëri nga vajrat e para vendore të industrisë së ushqimit, që tashmë ka thyer kufijtë kontinental, jo vetëm ato rajonal dhe vendore.

Kjo si rezultat i cilësisë së lartë dhe veçorive të këtij produkti, e të cilat janë:

100 i rafinuar
Pa kolesterol
Me vitamin E dhe K dhe
Pa aromë gjatë fërgimit

Këto veti të larta cilësore, kanë bërë që vaji Floil të jetë një nga produktet më të kërkuara në treg.

Prandaj, që ushqimi juaj të mos i humb vlerat e larta ushqyese gjatë përgatitjes, përdor vajin Floil, vaj ky që po vazhdon rrugëtimin e suksesit.

Floil, vaji me cilësinë më të lartë ushqyese në treg!

Artikull i sponzorizuar