LAJMI I FUNDIT:

Për ushqime të shëndetshme dhe imunitet më të fort!

Për ushqime të shëndetshme dhe imunitet më të fort!

Është shumë e rëndësishme që në këtë kohë të pandemisë të ushqeheni në mënyrë të shëndetshëm, ashtu që trupi juaj të jetë imun ndaj çdo virusi, apo faktori të jashtëm e që për organizimin tuaj do të ishte i dëmshëm.

Që ushqimet tuaja ti ruajnë cilësitë e tyre natyrale, të përmbajnë vitamina që i nevojit çdo organizimi, e mbi gjitha të  kenë shumë shije dhe pa aromë t’keqe gjatë përgatitjes, ju duhet të përdorni vajin apo margarinën Floil.

Produkte këto që tashmë ka dëshmuar cilësitë pozitive në çdo kuzhinë kosovare e gjerë.

Andaj mos humbeni kohë që të kërkoni sekretin magjik të ushqimeve, sepse ju tashmë më e keni në gjitha pikat shitëse, si ato moderne ashtu edhe tradicionale.

Prandaj që piramida e ushqimi të shëndetshëm të jetë e kompletuar, përdorni vajin apo margarinën Floil.

Floil, cilësi e padiskutueshme.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

ECO TEK
Instituti GAP përmes grafike paraqet komunat në Kosovë që kanë pagën më të lartë dhe me të ulët në sektorin privat

Instituti GAP përmes grafike paraqet komunat në Kosovë që kanë pagën më të lartë dhe me të ulët në sektorin privat

Ekonomi
Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Ekonomi
Ngjarja e vitit në American Retail Park në Pejë

Ngjarja e vitit në American Retail Park në Pejë

American Retail Park
Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall
Në cilat vende Kosova eksporton më së shumti, e nga kush importojmë?

Në cilat vende Kosova eksporton më së shumti, e nga kush importojmë?

Ekonomi
Kalo në kategori