LAJMI I FUNDIT:

Floil

64 Artikuj

Samiti VET, për dy ditë shkollat dhe kompanitë prezantojnë trajnimet për aftësim profesional

Samiti VET, për dy ditë shkollat dhe kompanitë prezantojnë trajnimet për aftësim profesional

Biznes
Haradinaj nga fabrika e vajit ‘Floil’: Prodhuesit vendor po avancojnë me ngritjen e kualitetit

Haradinaj nga fabrika e vajit ‘Floil’: Prodhuesit vendor po avancojnë me ngritjen e kualitetit

Prodhime Vendore
Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Albert Spahiu
Për çdo blerje të vajit Floil ndihmoni dikë në nevojë – kampanja e Floil afër shoqatës Down Syndrom Kosova

Për çdo blerje të vajit Floil ndihmoni dikë në nevojë – kampanja e Floil afër shoqatës Down Syndrom Kosova

Marketing
Floil merr Çmimin Superior të Shijes nga Instituti Ndërkombëtar i Shijes në Bruksel!

Floil merr Çmimin Superior të Shijes nga Instituti Ndërkombëtar i Shijes në Bruksel!

Marketing
Mustafa nga Floil: Kapacitetet e vajit janë të mjaftueshme për tregun e Kosovës

Mustafa nga Floil: Kapacitetet e vajit janë të mjaftueshme për tregun e Kosovës

Financa
Fluidi, pjesë e panairit më të madh në Dubai ‘Private Label & Licensing Middle East’

Fluidi, pjesë e panairit më të madh në Dubai ‘Private Label & Licensing Middle East’

Fluidi
Vaji që po i jep shije të këndshme çdo recete!

Vaji që po i jep shije të këndshme çdo recete!

Marketing
Për ushqime t’shëndetshme dhe t’shijshme!

Për ushqime t’shëndetshme dhe t’shijshme!

Marketing
A e dini sekretin e ushqimeve të shijshme dhe t’shëndetshme?!

A e dini sekretin e ushqimeve të shijshme dhe t’shëndetshme?!

Fluidi
Vaji vendor që po i shton shije çdo recete

Vaji vendor që po i shton shije çdo recete

Fluidi
Edhe pak ditë deri në festën e madhe të Floil!

Edhe pak ditë deri në festën e madhe të Floil!

Marketing
Luaj për qejfi dhe fito super shpërblime me Floil!

Luaj për qejfi dhe fito super shpërblime me Floil!

Marketing
Kompania Fluidi ju uron agjërim të letë dhe të pranuar!

Kompania Fluidi ju uron agjërim të letë dhe të pranuar!

Fluidi
Për ushqime të shëndetshme dhe imunitet më të fort!

Për ushqime të shëndetshme dhe imunitet më të fort!

Marketing
Vaji Floil me rezerva të bollshme për konsumatorët, bën thirrje për kujdes dhe jo panik

Vaji Floil me rezerva të bollshme për konsumatorët, bën thirrje për kujdes dhe jo panik

Marketing
Bashkë festojmë çdo festë!

Bashkë festojmë çdo festë!

Marketing
Zgjedhja më e mirë për ushqime të vikendeve

Zgjedhja më e mirë për ushqime të vikendeve

Marketing
Gatuaj me dashni – gatuaj me vajin Floil

Gatuaj me dashni – gatuaj me vajin Floil

Marketing
Floil, sekreti magjik i ushqimeve të shijshme!

Floil, sekreti magjik i ushqimeve të shijshme!

Marketing
Floil – sekreti magjik i ushqimeve të shijshme

Floil – sekreti magjik i ushqimeve të shijshme

Marketing
Surprizat nga vaji Floil nuk kane të ndalur!

Surprizat nga vaji Floil nuk kane të ndalur!

Marketing
Floil n’shesh

Floil n’shesh

Marketing
Këto janë benefitet e margarinës Floil

Këto janë benefitet e margarinës Floil

Në çdo kohë