LAJMI I FUNDIT:

Floil merr Çmimin Superior të Shijes nga Instituti Ndërkombëtar i Shijes në Bruksel!

Floil merr Çmimin Superior të Shijes nga Instituti Ndërkombëtar i Shijes në Bruksel!

Natyrisht që në shijen e ushqimit më së shumti luan rol vaji, që njëkohësisht njihet si përbërësi kryesor në kuzhinë.

Kështu që kur gatuan me më të mirin nuk ka shumë rëndësi se çfarë po gatuan as si e gatuan sepse përbërësin kryesor e ke më të mirin, e ky përbërës e ka një emër, pra vaji Floil!

Floil njihet si vaji më cilësor vendor, i verifikuar nga ekspertë italianë për kualitetin e këtij vaji i cili i plotëson standardet ndërkombëtare të ushqimit (IFS -International Food Standard).

Përvec shijes superior Floil mori pjesë në degustimin e e vajit për Çmimin Superior të Shijes nga Instituti Ndërkombëtar i Shijes në Bruksel!

Çmimi Superior i Shijes është një çertifikim i dhënë nga Instituti Ndërkombëtar i Shijes për produktet ushqimore dhe pijet të cilat kalojnë me një vlerësim pozitiv, prej një paneli kuzhinierësh dhe somelierësh të klasit botëror.

View this post on Instagram

A post shared by Floil (@floilofficial)


Floil nga fusha e luleve në tryezën tuaj!

Artikull i sponzorizuar