LAJMI I FUNDIT:

Fluidi, pjesë e panairit më të madh në Dubai ‘Private Label & Licensing Middle East’

Fluidi, pjesë e panairit më të madh në Dubai ‘Private Label & Licensing Middle East’

Kompania Fluidi bashkë me brendet e tij: Jaffa Champion, Jaffa Plus, Floil dhe Double Force, po merr pjesë në një nga panairet më të mëdha në Dubai ‘Private Label & Licensing Middle East’, në të cilin po promovon brendet dhe mundësitë e bashkëpunimit me bizneset botërore.

‘Private Label & Licensing Middle East’ është panair që ka për qëllim ta lehtësoj rritjen më të shpejtë të segmentit të shitjes dhe të sjellë zgjedhjet më të avancuara prodhuesve për paketime të personalizuara.

Si panairi i vetëm për etiketat private dhe licencimit të MENA-s, panairi është një mundësi shumë e mirë për të takuar furnizues global të etiketave private që ofrojnë një gamë të gjerë produktesh brenda segmenteve FMCG ushqimore dhe jo ushqimor. /Telegrafi/