LAJMI I FUNDIT:

Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Të nderuar konsumatorë, për të qenë më afër jush edhe në ditë e izoluara, ju njoftojmë që Fluidi tashmë ka lansuar platformën online të shtije për gjitha produktet e saj.

Të gjithë ju konsumatorë të vajit dhe maraginës Floil, të brendit Rc Cola, Red Rain, Mighty Rain, Double Force, Jaffa Champion dhe Ciao, mund t’i bleni produktet online vetëm me një klik.

Orët e lëvizjes së lirë tashmë nuk keni nevojë t’i shpenzoni për blerje e produkteve të Fluidi, pasi që ne kujdesimi që ato të vijnë tek sigurt e n’prag t’shtëpisë tuaj.

Çmimet e volitshme dhe transportin falas do të ju a mundësojmë ne.

Fluidi – sigurt, shëndetshëm e n’pragë t’shtëpisë.

Artikull i sponzorizuar