LAJMI I FUNDIT:

Tamponi

13 Artikuj

Çfarë ndodh nëse flini gjumë me tampon? A mund të shkaktojë rrezik apo jo?

Çfarë ndodh nëse flini gjumë me tampon? A mund të shkaktojë rrezik apo jo?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Le ta sqarojmë këtë: A duhet të urinoni, nëse keni vendosur tampon?

Le ta sqarojmë këtë: A duhet të urinoni, nëse keni vendosur tampon?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Manekinia e famshme për pak ka vdekur për shkak të një tamponi, vetëm reagimi i shpejtë i mjekut e ka shpëtuar

Manekinia e famshme për pak ka vdekur për shkak të një tamponi, vetëm reagimi i shpejtë i mjekut e ka shpëtuar

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Po sikur tamponi të ngecë? Si ta nxjerr jashtë pa dhimbje?

Po sikur tamponi të ngecë? Si ta nxjerr jashtë pa dhimbje?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Si të përdoret drejt tamponi: Këtë duhet patjetër ta bëni nëse laheni pa e hequr atë

Si të përdoret drejt tamponi: Këtë duhet patjetër ta bëni nëse laheni pa e hequr atë

Këshilla dhe arsye
Një vajzë i tregoi të dashurit se si funksionon tamponi, reagimi i djalit bëhet hit

Një vajzë i tregoi të dashurit se si funksionon tamponi, reagimi i djalit bëhet hit

Fun Lajme
Tamponët e kanabisit janë këtu për t’ju shpëtuar nga dhimbjet menstruale

Tamponët e kanabisit janë këtu për t’ju shpëtuar nga dhimbjet menstruale

Femra
Sindroma e shokut toksik dhe përdorimi i tamponëve

Sindroma e shokut toksik dhe përdorimi i tamponëve

Shëndetësi Lajme
Këtë e dimë tashmë: Ja ku e ka fundin vagjina

Këtë e dimë tashmë: Ja ku e ka fundin vagjina

Të tjera
Tamponët nga kanabisi: Eliminojnë të gjitha dhimbjet e menstruacioneve

Tamponët nga kanabisi: Eliminojnë të gjitha dhimbjet e menstruacioneve

Shëndetësi Lajme
Përdorimi i filxhanëve menstrual në vend të tamponëve e përmirëson jetën seksuale

Përdorimi i filxhanëve menstrual në vend të tamponëve e përmirëson jetën seksuale

Femra
Shikoni reagimin e vajzës, të cilës i dashuri ia lyen tamponin me spec të djegës (Foto/Video)

Shikoni reagimin e vajzës, të cilës i dashuri ia lyen tamponin me spec të djegës (Foto/Video)

Fun Lajme
Kjo është gjëja më e mençur të cilën mund ta vendosni në vaginën tuaj! (foto, video)

Kjo është gjëja më e mençur të cilën mund ta vendosni në vaginën tuaj! (foto, video)

Shëndetësi Lajme